Hyvää alkanutta vuotta 2023!


Olen OAJ:n Vihdin opettajat paikallisyhdistys ry:n uusi puheenjohtaja Ampsu Palomäki. Ilolla ja suurella mielenkiinnolla aloitan tässä uudessa tehtävässä.


Vihdin opettajien tärkein tehtävä on paikallinen edunvalvontatyö. Teemme sekä koulutuspoliittista että tulo- ja palkkapoliittista edunvalvontatyötä. Lisäksi yhdistyksen tehtävänä on järjestää jäsenille suunnattuja tilaisuuksia.


Myös tänä vuonna on tiedossa monipuolista toimintaa. Edessä onkin oikea juhlavuosi: yhdistys täyttää 10 vuotta! Saamme samalla juhlistaa 50 vuotta täyttävää emoyhdistystä OAJ:tä. Juhlat järjestetään loppuvuodesta - tiedossa on taatusti hauskaa yhdessäoloa!


Nyt vuoden alussa Vihdin kunta on kutsunut henkilöstön Talviriehaan Vihti Skihin 3.2. Tulethan mukaan! Vihdin opettajat järjestää arvonnan Talviriehaan osallistuville jäsenille. Pääset osallistumaan arvontaan, kun käyt täyttämässä yhteystietosi etukäteen TÄÄLLÄ (viimeistään 1.2.) Arvonta suoritetaan ennen tapahtumaa ja palkinnot jaetaan Talviriehassa. Jokainen arpa voittaa.

Osallistu Talviriehan arvontaanVihdin kunta on kutsunut henkilöstön Talviriehaan Vihti Ski Centeriin pe 3.2.2023 klo 19-22:30. Vihdin opettajat ry. järjestää arvonnan Talviriehaan osallistuville Vihdin opettajien jäsenille. Arvonta suoritetaan ennen tapahtumaa ja palkinnot jaetaan Talviriehassa. Jokainen arpa voittaa! Täytä alle yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa.docs.google.com
Paikallisen vaikuttamisen lisäksi edunvalvontatyö jatkuu niin alueellisella kuin valtakunnallisellakin tasolla. Vihdin opettajien puheenjohtajana toiminut Pirjo Leväniemi on aloittanut uuden tehtävänsä OAJ Uusimaan puheenjohtajana ja itse jatkan työtä OAJ:n valtuustossa. OAJ:n valtuustotyössä ajankohtaisia asioita on mm. tuleva palkkaohjelma, paikallisten ja keskitettyjen erien jakaminen. Koulutuspoliittisista kysymyksistä pinnalla on erityisesti oppimisen tuki, jota käsittelemme tämän viikon OAJ:n koulutuspoliittisen toimikunnan kokouksessa.


Jos mieleesi herää kysyttävää tai haluat vaikkapa viedä paikallisia kuulumisia eteenpäin OAJ:hin, otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä!


Hyvää Vihdin opettajien juhlavuotta toivottaen,

Ampsu Palomäki


PS:

Jos kollegasi ei ole vielä OAJ:n jäsen, nyt kannattaa nykäistä hihasta ja vinkata liittymään. Kaikki tammikuun aikana liittyneet jäsenet saavat 45 €:n arvoisen lahjakortin Perfect Finnish -verkkokauppaan. Jäseneksi pääsee liittymään tästä: